Karlskogas äldsta målerifirma

Ett Måleri i Karlskoga

måleri-karlskoga

Om oss

Måleritjänst Ulf Björk AB är Karlskogas äldsta måleriföretag. Många års erfarenhet tillsammans med moderna idéer och framåtanda gör att vi stolt kan presentera ett mycket komplett måleri. Det drivs av far och son som ett genuint familjeföretag i andra och tillsammans med tredje generationen. Både vår VD, Ulf Björk och sonen Martin har växt upp med företaget i familjen. Båda är utbildade målare med god yrkeserfarenhet. Ett lokalt måleri i Karlskoga, helt enkelt!

Våra medarbetare är fast anställda och har alla genomgått yrkesutbildningen med goda resultat. Vi är stolta över det hantverksarbete som vi utför och sätter stort vikt vid kvalitet och leveranssäkerhet. Vår affärsidé är enkel: “Vi ska sälja kvalitativa måleritjänster till nöjda kunder och trivas med det vi gör.”

Nöjda kunder, självklart, men minst lika viktigt är nöjda medarbetare.

Varför välja oss? – Ditt måleri i Karlskoga

Erfarenhet spelar faktiskt stor roll. Att anlita oss på Måleritjänst innebär att du får hjälp från erfarna målare och tapetserare som utför sitt arbete med största yrkesstolthet. Detta leder till att du får hög detaljrikedom, rådgivning och ett hållbart resultat. Självklart vet vi precis hur vi ska arbeta för att inte störa våra kunder i lägenheter, lokaler eller vid fritidshus. Det hela går snabbt och smidigt, håller länge och naturligtvis är våra målare utbildade och certifierade. Naturligtvis tar vi även ansvar för att vårt arbete ska hålla över tid, därför lämnar vi alltid 2 års garanti på utfört måleriarbete. Anlita proffs när du ska måla om – det lönar sig.